Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از ما خودمان در شغلی که داریم چیره دست و موفق می‌دانیم اما گاهی رکود و در جا زدن با موفقیت اشتباه گرفته می‌شود. این موفقیت پوشالی زمانی خودش را نشان می‌دهد که درخواستتان برای افزایش حقوق یا ارتقای شغلی با بن بست مواجه می‌شود. دیروز به نشانه‌هایی پرداختیم که نشان می‌دهد بیش از آنچه تصویر می‌کنید موفق هستید و امروز سراغ علائمی می‌رویم که مشخص می‌کند آنقدرها که فکرش را می‌کردید، موفق نیستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

درخواست افزایش حقوق را چگونه مطرح کنیم؟

۱. حداقل انتظارات را برآورده می‌کنید
اگر تصور می‌کنید انجام کارها در سطح حداقل برای دست یافتن به اعتبار و ارتقای شغلی کافی است باید بدانید که در اشتباه هستید. همانطور که «استفانی براوو»، متخصص مشاغل می‌گوید دوره‌ای که فقط ارشدیت برای دستیابی به اعتبار کافی بود گذشته و حالا فراگرفتن مهارت‌های جدید، ارائه ایده‌های نوآورانه و رهبری پروژه‌های چشمگیر می تواند شما را در چشم همکاران، مدیر و دیگران فردی موفق جلوه دهد.

۲. به اهداف نمی‌رسید

همه در کارشان اهدافی دارند که یا از سوی مدیریت تعیین شده و یا خود فرد آنرا ترسیم کرده است. اگر در رسیدن به اهداف ناکام مانده‌اید، وقتش رسیده دست به کار شده و خودتان را به سطحی بالاتر بکشانید. از نظر براوو بهترین راه برای اینکه خود را از نظر موفقیت شغلی محک بزنید، بررسی این است که آیا در پروژه‌ها و ماموریت‌های کاری به اهداف رسیده‌اید یا خیر.

۳. همیشه به راهنمایی نیاز دارید
اگر برای انجام دادن وظایف کاری همیشه منتظر راهنمایی، توصیه و تذکر از طرف رییس هستید پس یک جاری کار می‌لنگد و آنقدرها که فکر می کنید در کارتان خوب نیستید.

۴. گارد دفاعی دارید
هیچ کس کامل نیست و همیشه جا برای رشد وجود دارد. اگر به جای گوش دادن به انتقادات سازنده در مقابل آنها جبهه می‌گیرد، در کارتان شک کنید. رفتن به لاک دفاعی، نادیدن گرفتن بازخوردها و ماست مالی کردن مشکلات نشان می‌دهند که علاقه‌ای به ارتقا، پیشرفت و بهبود مهارت‌ها ندارید و در سطحی که هستید باقی خواهید ماند.

۵. به کارتان علاقه ندارید

از نظر باستفانی براوو شغلتان باید نقاط قوت و توانایی‌هایتان را به نمایش بگذارد اما اگر علاقه‌ای به کارتان نداشته باشید، تلاشی هم که صرف آن می‌کنید، چندان مثمر ثمر نخواهد بود. اشتغال شما در این کار مثال همان خشت کجی است که از روز اول گذاشته شده و بهتر است به جای دو چندان کردن تقلاها، شانستان را در زمینه‌ای که به آن علاقه دارید محک بزنید. اگر کسی هم علیرغم صرف زمان، تلاش و هزینه فراوان در شغلش به موفقیت چندانی دست پیدا نکرده، وقت آن رسیده از خود بپرسد آیا اصلا به این شغل علاقه دارد یا خیر.

منبع: دیجیاتو 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی های روانشناسی اشتغال جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا دانشجویان را با فرصت‌های شغلی جدید آشنا می‌کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مجلسی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان در حاشیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» برگزاری این رویداد را به‌واسطه دغدغه دانشگاه آزاد در افزایش مهارت دانشجویان و توجه به آینده شغلی آنها دانست و اظهار کرد: با این رویداد بستر برای مشارکت بخش صنعت و دانشگاه فراهم شده تا دانشجویان در این رویداد با فرایند‌ها و مسیر‌های ارتباط صنعت و دانشگاه و روش ایجاد بازار کار آشنا شوند و خود را برای آینده آماده کنند.

وی با اشاره به فعالیت گروه پژوهشی سنجش و بیومکانیک ورزشی و استقرار یک غرفه در نمایشگاه رویداد صدرا عنوان کرد: در این حوزه سعی کردیم دانشجویان را با حوزه بیومکانیک ورزشی و چالش‌ها؛ فرصت‌ها و فرایند‌ها آشنا کنیم تا خود را برای فرصت‌های شغلی این رشته در جامعه آماده کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان از فعالیت بخش«سنجش استعدادیابی دانشجویان» در این غرفه خبر داد و با اشاره به انجام «آنالیز ساختار قامتی» گفت: در بخش میانسال و افراد سالمند نیز معضلات و مشکلات فراوانی وجود دارد که کمک به حل آن می‌تواند بستری جدید برای ایجاد اشتغال دانشجویان تربیت‌بدنی باشد. در یک تحقیق علمی ۶۷ درصد سالمندان دچار نقص در تعادل هستند و ۶۸ درصد ریسک افتادن دارند که عدم توجه به آن برای خانواده‌ها هزینه‌بر خواهد شد.

مجلسی با اشاره به آموزش ارزیابی تعادل و ارائه برنامه‌های تمرینی و تمرکز بر بخش شناختی سالمندان عنوان: می‌توان تکنیک‌های جدیدی را طراحی کرده و فعالیت جسمی و شناختی را ارتقا داد کما اینکه در این زمینه کار‌های خوبی انجام داده‌ایم.

وی با بیان اینکه آینده شغلی دانشجویان رشته تربیت‌بدنی دیگر تنها منحصر به معلمی و یا چارت ادارات تربیت‌بدنی نیست، توضیح داد: با رویداد‌هایی مانند صدرا، ارائه فناوری‌ها و اقدامات به‌روز می‌توان با اتصال به صنعت دانشجو را با فرصت‌های شغلی جدید آشنا کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در مجموعه پایانه بار یزد
  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • رویداد صدرا دانشجویان را با فرصت‌های شغلی جدید آشنا می‌کند
  • رئیسی: نگاه ما به زنان همان نگاه اسلام است
  • رئیس‌جمهور در مراسم گرامیداشت روز دختر: منزوی کردن زنان را به هیچ وجه قبول نداریم / دختران سرمایه بزرگ کشور هستند
  • دختران سرمایه بزرگ کشور هستند/ منزوی کردن زنان را به هیچ وجه قبول نداریم
  • رئیس جمهور: دختران سرمایه بزرگ برای کشور هستند
  • ترفندی جالب برای گره زدن طناب که حتما به کارتان می‌آید (فیلم)
  • فلسطینی‌ها ثابت کردند اسرائیل ببر کاغذی است!
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟